Rreth Nesh

Print
Zyrat e HOA

House of Arts, është një grup kompanish që garanton cilësi dhe përkushtim në cdo shërbim që ofron. Bar, restorant, night club, radio, shërbim sigurie. Një gamë e gjerë produktesh vihet në dispozicion të klientëve, për ta bërë zgjedhjen e tyre më të lehtë në një treg plot me mundësi.