GRUPI "HOUSE OF ARTS", ALBANIA

staff
Njerëzit tanë

Me nje staf ku profesionalizmi dhe puna ne grup shkrihen ne harmoni, ofron jo thjesht sherbime, por ben qe bashkepunimi me HOA te mbetet pergjithmone.

Ka stafin më të specializuar në shërbimet që ofron.

Të talentuar, të komunikueshëm, të shkathët, ata janë në dispozicionin tuaj të plotë për të plotësuar çdo dëshirë.

GRUPI "HOUSE OF ARTS", ALBANIA

Zyrat e HOA

Rreth Nesh

House of Arts, është një grup kompanish që garanton cilësi dhe përkushtim në cdo shërbim që ofron. Bar, restorant, night club, radio, shërbim sigurie. Një gamë e gjerë produktesh vihet në dispozicion të klientëve, për ta bërë zgjedhjen e tyre më të lehtë në një treg plot me mundësi.

 
banner3
You are here: HOME