GRUPI "HOUSE OF ARTS", ALBANIA

RADIO “HOUSE OF ARTS”

E-mail Print PDF
Një tingull rinor, që e bën të këndshme dhe plot ritëm ditën tuaj. Në frekuencën 107.7 megaherz ju do të dëgjoni muzikë elitare,bashkëkohore, energjike, me të rejat më të fundit muzikore nga bota. Kjo është House of Arts, tingulli i ditës suaj.
 
You are here: HOME RADIO HOA