Historiku: Radio House of Arts

Print
Radio “House of Arts” ndodhet tashmë prej 5 vjetësh pranë dëgjuesve të saj. U krijua në vitin 2003 dhe menjëherë u identifikua në tregun mediatik si një radio cilësore, që transmetonte muzikën më të mirë të huaj, larg komercializmave të kohës.