GRUPI "HOUSE OF ARTS", ALBANIA

Vendodhja dhe Kontakti

E-mail Print PDF

Per te qene me afer botes se artit dhe për të qenë më afër të rinjve, si një radio e krijuar për ta, HOA Radio eshte vendosur brenda ambjenteve të Akademisë së Arteve.

Cel.: 0672056170, 0672020506
Tel. Fix:
042248662
Adressa: Deshmoret e 4 Shkurtit brenda Akademise se Arteve

Kontakto Radio HOA
Emri / Mbiemri (*)
Please type your full name.
E-mail (*)
Invalid email address.
Emri i Kompanise
Invalid Input
Pozicioni ne Kompani (*)
Please specify your position in the company
SI mund t'ju kontaktojme Ju?
Numri i Telefonit (*)
Invalid Input
Numri i Celularit
Invalid Input
Adresa
Invalid Input
Zgjidhni Departamentinme te cilini doni te komunikoni.
Invalid Input
Kur doni t'ju kontaktojme? (*)
Please select a date when we should contact you.
  
Ju lutemi plotesoni formen e mesiperme dhe nje pjestar is stafit do te komunikoje se shpekti me ju.

 
You are here: HOME RADIO HOA KONTAKTO RADION