GRUPI "HOUSE OF ARTS", ALBANIA

REKLAMONI BIZNESIN TUAJ

E-mail Print PDF
Frekuenca 107.7 megaherc nuk është vetëm shtëpia e muzikës më të mirë, por edhe vendi i përshtatshëm për të reklamuar biznesin. Janë të shumta kompanitë që përzgjedhin “House of Arts” si alternativën më të mirë për të prezantuar aktivitetin e tyre privat. Në mënyrë profesionale dhe me tarifa të leverdisshme, bizneseve ju garantohet mënyra origjinale e reklamimit minutazhe të ndryshme të vendosura në dispozicion të tyre. Kjo, pasi “House of Arts” është radioja me audiencën më të zgjedhur.
 
You are here: HOME RADIO HOA REKLAMONI BIZNESIN TUAJ