Teknologjia: Radio House of Arts

Print

Radio “House of Arts” ofron teknologjinë më të përparuar në fushën e transmetimeve radiofonike. Me synimin drejt teknologjise, te kombinuar me ambjentet perfekte, HOA ka bere qe dita dites dhe per te gjitha brezat, te jete radioja e zgjedhur. Radio HOA eshte e pajisur me te gjitha ambientet e nevojeshme

Një hapësirë ne funksion të transmetimeve non stop, ku krahas muzikës cilësore, dëgjuesit informohen për të rejat më të fundit nga vendi dhe bota.