GRUPI "HOUSE OF ARTS", ALBANIA

Teknologjia: Radio House of Arts

E-mail Print PDF

Radio “House of Arts” ofron teknologjinë më të përparuar në fushën e transmetimeve radiofonike. Me synimin drejt teknologjise, te kombinuar me ambjentet perfekte, HOA ka bere qe dita dites dhe per te gjitha brezat, te jete radioja e zgjedhur. Radio HOA eshte e pajisur me te gjitha ambientet e nevojeshme

  • Studio transmetimi,
  • studio miksimi,
  • studio montimi,
  • një sallë për gazetarët dhe ambjente të veçanta për administratën

Një hapësirë ne funksion të transmetimeve non stop, ku krahas muzikës cilësore, dëgjuesit informohen për të rejat më të fundit nga vendi dhe bota.

 
You are here: HOME RADIO HOA TEKNOLOGJIA E RADIO HOA