GRUPI "HOUSE OF ARTS", ALBANIA

WEST

E-mail Print PDF

Mjafton të thuash West dhe të gjithë e dinë se për çfarë bëhet fjalë.
I papërsëritshëm në llojin e tij, ky emer nuk është thjeshte një nga emrat me elitare te metropolit, ai është një histori.

Është vendtakimi i gazetarëve, njerëzve të rëndësishëm të politikës, por edhe i qytetarëve të thjeshtë. Aty qarkullon lajmi më shpejt se në redaksitë e lajmeve, thurren “thashetheme” që shpesh ju referohen edhe gazetat. Në këtë atmosferë të gjallë, plot ritëm dhe energji, çdo gje shijon më shumë se kudo tjetër. Një emer me një traditë që ruhet prej vitesh.
Tashme, prej pak kohesh, West vjen me nje sherbim te shumefishte: piceri e restorant.  Me nje arkitekture modern dhe pothuaj unike ne Metropol, West shpaloset me nje imazh te ri, ku gjithçka eshte kuruar ne detaj.
Shërbim cilësor me produkte bio iI kulinarise  moderne, por  edhe tradicionale njekohesisht, por edhe i pices , stafi i kualifikuar dhe ambjenti komod  ja shtojne me shume vlerat West-it.

Gjithcka që të ngjall dëshirën për t’u kthyer sërish, sërish e sërish... Pasi  West, është vendi i të rejave më të fundit.

 

 
You are here: HOME RESTORANT - PICERI WEST