GRUPI "HOUSE OF ARTS", ALBANIA

Vendodhja dhe Kontakti

E-mail Print PDF

I vendosur në qendër të Tiranës, në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, katin e parë të Twin Towers kulla 2. Ai është i dallueshëm, jo vetëm nga eleganca dhe stili i papërsëritshëm, por edhe nga numri i madh i klientëve që e frekuentojnë çdo ditë.
Cel.: 069 7087923
Tel. Fix: 04 2280 281
Adresa: Bul D. Kombit Kulla 2, Kati i Pare

Kontakto Bar West
Emri / Mbiemri (*)
Please type your full name.
E-mail (*)
Invalid email address.
SI mund t'ju kontaktojme Ju?
Numri i Telefonit (*)
Invalid Input
Numri i Celularit
Invalid Input
Adresa
Invalid Input
Kur doni t'ju kontaktojme? (*)
Please select a date when we should contact you.
  
Ju lutemi plotesoni formen e mesiperme dhe nje pjestar is stafit do te komunikoje se shpekti me ju.

 
You are here: HOME RESTORANT - PICERI WEST VENDNDODHJA - KONTAKTI